Избрани Новини

Кадрови проблеми има Радуканов в "Пирин"

В мача няма да участват наказаните Николов и Сандев и контузеният Аймен Суда

ОФК "Пирин" има сериозни кадрови проблеми преди предстоящото гостуване на орлетата в Разград. Пиринци гостуват на "Лудогорец" в неделя от 17:30, като в мача участие няма да могат да вземат наказаните Николов и Сандев, както и неприятно контузеният Аймен Суда. Под въпрос са още Башлиев и Даниел Младенов.
Контузията при французина Суда го вади за дълго от сметки на старши треньора Милен Радуканов, който сподели искреното си съжалени за това: „Аймен има пукната кост на пръста, която е наглед малка, но доста болезнена и сериозна травма. Ще отсъства дълго, за което страшно много съжалявам с оглед на представянето му до момента. Кадровите проблеми са ни много и сме наглед в странна ситуация, но аз вярвам в качествата на всичките си състезатели и тези, които вземат участие в неделя, ще са готови за тежкия мач“, обясни специалистът.
Групата на "Пирин" ще се подсили с двама юноши от старшата възраст, като това са Марио Топузов и Христо Младенов. И двамата са част от U19 на зелените.
Ръководството на тима, ведно със старши треньора, благодари на привържениците на "Пирин" за огромната подкрепа в последните три срещи и призова за още по-голяма в предстоящите мачове.
Треньорите на "Пирин" бяха част от официалната церемония по поставяне на венци на паметника на Майор Иван Павлович Орлински днес, на светлия най-български празник 3-март.

ОФК "Пирин" честити на всички привърженици на орлетата с пожелание всеки ден да бъдем по-горди и смели.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов