Избрани Новини

ПП ГЕРБ подари стотици мартеници в Кюстендилско

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ - Кюстендил отбелязаха с редица инициативи Първи март

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ - област Кюстендил организираха  редица инициативи по повод днешния традиционен български празник Баба Марта. Представителите на ГЕРБ подариха стотици от бяло-червените символи в общините Кюстендил, Дупница, Бобов дол и Бобошево.

В Кюстендил мартенички от името на водача Кирил Калфин, кандидат-депутатите Виктор Янев и Михаела Крумова, раздадоха представители на Жени и Младежи ГЕРБ. Над 800 от традиционните бяло-червени символи бяха подарени на посетителите на социалната трапезария в града, на възрастните обитатели в дома "Ильо Войвода" и на Центъра за настаняване от семеен тип "Сияние". ГЕРБ зарадва с мартенички и десетки кюстендилци, минаващи по централната алея на града.

Мая Спасова, кандидатът за народен представител от община Бобов дол, подари лично на трите детски градини в общината красиво аранжирани пролетни дръвчета, украсени с мартенички. Спасова поздрави и читалищните дейци в Бобов дол по случай Деня на самодееца.

По традиция и тази година от младежката структура на ГЕРБ - Дупница подариха мартенички на хората от уязвимите групи в града. От бяло-червените символи получиха хората в Клуба на инвалида, Клуба на слепите и ЦНСТ "Надежда". Мартеничките бяха осигурени от кандидатите за народни представители Ивайло Константинов и Радослава Чеканска.

Кандидатът за народен представител Даниела Стоянова честити празника на  възрастните хора в дома "Св. Иван Рилски" в община Кочериново и им подари от традиционните мартенски символи. Освен на обитателите в дома, Стоянова занесе мартенички и на персонала на детска градина "Здраве" в Бобошево, за да зарадват малчуганите с тях. Поздравителни адреси за Деня на самодееца получиха и читалищните дейци в община Бобошево.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов