Избрани Новини

ОФК "Пирин" благодари за безупречното поведение на феновете си

Феновете на "орлетата" не спряха да подкрепят отбора през целия мач, а тимът им победи с 1:0

Ръководство, футболисти и треньори на ОФК "Пирин" Благоевград официално изказват благодарност към привържениците на отбора, след подкрепата им в мача с Левски. Феновете на "орлетата" не спряха да подкрепят отбора през целия мач, а тимът им победи с 1:0.

"Уважаеми Пиринци,

Ръководството на ОФК "Пирин"изказва благодарност за безупречното поведение и горещата подкрепа от трибуните по време на срещата от 20 кръг на първенството в Първа професионална лига срещу „Левски”.
Публиката на „Пирин” за пореден път показа своя неповторим темперамент и допринесе в огромна степен за футболния празник на стадион „Христо Ботев ”.
С участието си в елита нашият клуб защитава както своята чест, така и реномето на благоевградската футболна школа, която е дала не един и два футболни диаманта на света.
Вярваме, че това ще бъде достатъчен стимул да продължим в същия дух и да покажем, че „Пирин” може да бъде достоен представител на Югозапада в елита на родния футбол, а защо не и в Европа.
Надяваме се с общи усилия да си осигурим още запомнящи се футболни моменти и много положителни емоции в българското първенство.

От ръководството на клуба изказват благодарност и на ОД на МВР Благоевград за перфектната организация, създадена от служителите на дирекцията преди, по време и след мача "Пирин" -  "Левски".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов