Избрани Новини

Засилени мерки за сигурност преди "Пирин" – "Левски"

Милен Радуканов иска зрелищен мач

При изключително засилени мерки за сигурност ще се проведе срещата между "Пирин" и "Левски"  утре. Представители на МВР Благоевград днес информираха официално за реда на допускане на срещата, отнасящ се особено за гостуваща публика. До сектора за гости ще се стига през три КПП-та, при които ще бъдат проверявани щателно всички фенове първо за закупен билет, а после и за опасни предмети и забранени субстанции. Организирани са 4 каси за гостите – две при подхода на улица "Теменуга", и две на служебния вход, точно преди изкачването за сектора за гостите. Ще има и специален режим на движение по улиците „3-ти Март“, „Теменуга“, както и бул. „Стефан Стамболов“. Организирано е групово шествие за гостуващата публика, което започва от Младежки дом. То ще бъде охранявано от униформени полицаи в сигнални жилетки, надписани специално с текста „Без конфликт“.
Старши треньорът на "Пирин" Милен Радуканов също се обърна към феновете и на двата отбора, пожелавайки всички да си говорят утре за мача, а не за случващото се по трибуните.
„Играем първи мач срещу "Левски". Надявам се да се представим добре срещу един от най-добрите отбори в България. Надявам се ние с нашите скромни възможности да им се противопоставим, колкото е възможно“, коментира Радуканов.
Новият старши треньор на орлетата ще има възможността да разчита на всички нови фактически попълнения в състава. Картотеки получиха Суда, Цветков и Макенджиев.
Бразилецът Лукас Диас също ще бъде част от отбора, но в близкото бъдеще.
„Нямаше как да не се възползваме от възможността да привлечем национален вратар, какъвто е Макенджиев. За Цветков няма какво да говорим – доказан професионалист и класен играч, който ще е в огромна помощ на треньорския ми щаб“, обясни Радуканов за новите попълнения.
Относно ситуацията около Владислав Златинов старши треньорът обясни, че за да се освободи място и заплата за евентуално ново попълнение в клуб като "Пирин", понякога е нужно да се раздели с определен играч, с което казусът за него бе изчерпан.
Пиринци очакват още играчи на проби, като сред тях може да има и един чужденец. Във вторник е предвидена контрола с ФК "Банско", в която ще бъдат изпробвани евентуални нови попълнения. Двубоят ще се проведе на базата в с. Рилци.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов