Избрани Новини

"Мама, татко и аз" за пореден път в Разлог

Ученици и техните родители мериха сили в различни игри,

В Деня на християнското семейство НУ „Яне Сандански“ - Разлог организира семейното състезание „Мама, татко и аз“. Тази година то се провежда за 10-ти пореден път.
В Спортна зала „Септември“ в Разлог ученици и техните родители мериха сили в различни игри, които показват семействата от забавната им страна. Родителите отделиха от скъпоценното си време да бъдат заедно със своите деца, за да се забавляват в оспорваната надпревара. Това събитие за поредна година се превърна в празник на толерантността и спортния дух. Всички ученици на началното училището, заедно с техните семейства, се включиха в игрите между класовете и между отделните семейства. Победители в тазгодишното издание на състезанието са сем. Младенови, сем. Тончеви и сем. Петкови от 1 и 2 класове и сем. Парапунови, сем. Димови и сем. Кутларски от 3 и 4 класове. Те получиха заслужени награди и грамоти за участие.
Гости на празника бяха инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог и неговият заместник инж. Венцислав Гърменов. Състезанието е посветено на Деня на християнското семейство и се организира от НУ „Яне Сандански“, с помощта на Община Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов