Избрани Новини

7 ученици станаха мениджъри за един ден в Разлог

За 5-та поредна година ПГТХТ - Разлог се включва активно в инициативата

„Мениджър за един ден“ е инициатива на “Джуниър Ачийвмънт“ за България, чиято мисия е да образова и вдъхновява младите хора. Мотото на организацията е „От предприемчиви хора към щастлива нация“. За 5-та поредна година ПГТХТ-Разлог се включва активно в инициативата, която осъществява с помощта и съдействието на Община Разлог.
Кметът на общината инж. Красимир Герчев прие в кабинета си учениците, които са от 10-ти и 11-ти клас в специалност „Икономическа информатика“. Той им представи в детайли работата на Общинска администрация по звена и ги запозна с предизвикателствата на административната дейност. „Вие сте бъдещето на нашия град и нашата държава, интелигентно и красиво бъдеще, в което ние вярваме и ще помогнем да станете добри бъдещи управници, с които да се гордеем един ден“-каза инж. Герчев.
Учениците посетиха и кабинета на председателя на Общински съвет д-р Мария Копанарова, от която също придобиха представа за дейността на общинските съветници в Разлог.
Тази година в кметския стол седна Александра Георгиева от 11 клас, председател на Общински съвет-Разлог за един ден стана Елена Гарабийска. Успоредно с мениджърството в Общинска администрация, ученици заеха постовете и на директор и зам.-директори в ПГТХТ, като на директорския стол седна единадесетокласничката Яница Тошкова. Учениците бяха водени от старши учителя по икономически дисциплини Горица Власева. Тя искрено благодари на кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев, председателя на ОбС-Разлог д-р Мария Копанарова и служителите от администрацията за съдействието и учтивото отношение към възпитаниците на училището.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)