Избрани Новини

Кметът д-р Камбитов откри обновената детска градина "Ведрица"

Децата вече ще провеждат занимания, свързани със спорт и изкуства

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов откри обновената детска градина № 1„Ведрица“ в Благоевград. На официална церемония  той преряза лентата на новообособено помещение в детското заведение, в което децата ще провеждат занимания, свързани със спорт, изкуства и др. Възпитаниците на детската градина изнесоха богата музикално-танцова програма, с която поздравиха гостите и своите възпитатели. Под нестихващи аплодисменти малчуганите показаха умения, свързани както с народния фолклор, така и с модерната хореография.

Кметът на Благоевград  д-р Атанас Камбитов декларира готовност Общината да помага и в бъдеще, както го е правила до този момент.  В знак на благодарност за оказаната подкрепа, директорът на детското заведение Антоанета Григорова подари на кмета Камбитов  статуетка на богинята Фортуна, която според митологията е богиня на щастието и късмета. 

„Благодаря на Вас и вашия екип. Благодаря, че имахте волята и желанието да направим този ремонт, благодаря, че ни повярвахте. Няма думи да опиша радостта на децата, благодаря от тяхно име, и от това на родителите“, каза в част от приветствието си директорът на детска градина „Ведрица“ Григорова.

Освен новообособеното помещение, в двора на ДГ „Ведрица“ беше изградено и аварийно стълбище“ съгласно изискванията за пожарна безопасност.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов