Избрани Новини

Кметът Камбитов бе официален гост по повод празника на Военно формирование 26 400

По време на тържествената събрание бяха отличени заслужили военни

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе официален гост по време на честванията по повод празника на военно формирование 26 400 в Благоевград и Сухопътни войски.

На празника в зала „Яворов“ присъстваха още Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим, бригаден генерал Валери Цолов, началник на щаба на Сухопътни войски, заместник-кметът по строителство и сигурност в община Благоевград инж. Янко Янков,  директорът на ОДМВР - Благоевград Николай Хаджиев, директорът на ГД „Пожарна безопасност и зашита на населението“ главен комисар Николай Николов, директорът на РДПБЗН – Благоевград  Георги Пармаков, началник на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Боян Кондуров, бригадири, генерали, сержанти и др.

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов поздрави военнослужещите. „От името на нашите съграждани и от свое име искам да изразя уважението и признателността към вашия труд, вашата професия. Искам да благодаря за всичко онова, което правите, ние го оценяваме“, каза в част от приветственото си слово кметът д-р Атанас Камбитов. Той изрази благодарността си за добрите взаимоотношения между военното формирование и Общината, както и за прехвърляне на 62 дка от бившите казарми към Община Благоевград. „Прехвърлянето на терените гарантира доброто развитие на общината. През всичките тези години ние работим много добре, имаме прекрасна комуникация, сигурни сме, че винаги можем да разчитаме на вас“ , каза още кметът Камбитов.

По време на тържествената събрание бяха отличени заслужили военни.  Празничната програмата бе водена от възпитаници на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Гостите бяха поздравени с  изпълнения на Ансамбъл „Пирин“ и спектакъл, представен от малчуганите на ДГ 2 „Света Богородица“.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов