Избрани Новини

"Догодина по същото време" днес в Благоевград

Гостуват големите български актьори Христо Шопов и Лилия Маравиля

Големите български актьори Христо Шопов и Лилия Маравиля гостуват в Благоевград с постановката по Бърнард Слейд „Догодина по същото време“. Началото на пътуването във времето ще бъде днес  от 19.00 часа в зала „Пейо Яворов“. 

След 15 години отсъствие от театралната сцена, Христо Шопов се завърна триумфално с национално турне и постановката "Догодина по същото време". Привлечен от драматургията и желанието си да изживее радостта от личния контакт с публиката, за първи път през 2016 г. той реши  да зарадва  не само  почитателите си на софийска сцена, но и в страната.

Пиесата, създадена от Бърнард Слейд, има редица награди и над 1400 представления на Бродуей. Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля - актьори  със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство те завладяват  почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.    

„Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година.Вдъхновяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта като неизменно присъствие в житейските сезони. Преводът и адаптацията са дело на Георги Михалков, който е и режисьор. Композитор е Иван Драголов, сценография и костюми Антония Попова. Продуценти са Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)