Избрани Новини

Родопският драматичен театър гостува в Благоевград

Благоевград Лайф

15-11-2016, 09:15

Снимка:

РДТ "Н.Хайтов" - Смолян

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нощта на театрите покорява Симитли (видео)

Нощ на театрите в Благоевград (видео)

"Вампир" покори Скопие

Сутринта на 15 ноември за децата ще представят "Куклата Барби”

На 15.11.16г. /вторник/,  Родопският драматичен театър „Н.Хайтов”- Смолян гостува в Благоевград с две представления.
Сутринта на 15 ноември актьорите ще представят „Куклата Барби” от Майя Остоич.
Проследявайки взаимоотношенията между малката Деси и нейните кукли – Мая, Барби и палячото Веско, всяко дете ще има възможност да разбере колко много усилия се изискват от него, за да надскочи своя егоизъм и да се научи да общува с другите.
Приятелството не е даденост, трябва да заслужиш доверието на другия, но когато го получиш, то ти дава сила да се пребориш с всяка трудност, изпречила се на пътя ти. „Приятелството е награда, взаимна обич и много доброта!”, разказва още текстът.
В 19:00ч., отново на Голяма сцена, в импровизиран диалог с публиката ще влезе спектакълът - хит „Страстни посещения” по пиесата на Зденек Подскалски „В очакване на млада дама”. В представлението зрителят ще открие себе си и човека до него. Актьорите Джована Галиарди, Божана Мановска и Илия Виделинов търсят с великолепно чувство за хумор измеренията на любовта!
Кога и къде мъжът и жената искат едно и също нещо и кога непоправимо се разминават? Дали сексът и любовта са неделимо цяло и как, докато спорим кой-кого обича повече или не обича, ние бавно остаряваме. Изградена върху много и разнообразни срещи на мъжът и жената, пиесата е своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог, неповторим хумор, еротика и криминални ситуации. Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)