Избрани Новини

МГЕРБ -Благоевград организира предизборна шатра

Тя е под надслов "Гласувай! Толкова е лесно! Моят избор е № 17”

МГЕРБ-Благоевград организира шатра, на която запознаха жителите и гостите на община Благоевград с приоритетите на кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев. Шатрата е под надслов „Гласувай! Толкова е лесно! Моят избор е № 17”.

Десетки хора, минаващи през централния площад на града, се спираха и с интерес слушаха причините, които младежите изтъкваха в подкрепа на кандидатите на ГЕРБ.  На всички, които посетиха предизборната шатра, младежите на ГЕРБ в Благоевград раздаваха флаери, с които минувачите по-конкретно да се запознаят с приоритетите в политическата кампания.

„Искаме да покажем на младите хора, а и не само на тях, че е важно и лесно да се гласува. Всеки прави своя избор, но при младите е изключително важно да бъде обоснован. Показахме на гражданите на Благоевград, че ние сме осъзнати и имаме своите доводи, заради които подкрепяме  кандидатпрезидентската двойка г-жа Цачева и вицеадмирал  Манушев. В Благоевград присъствието на млади хора е изключително голямо, което ни накара ясно да заявим и покажем колко важно е да се гласува”, каза Венцислав Хросинков, областен координатор на МГЕРБ- Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов