Избрани Новини

МГЕРБ отбеляза празника на град Дупница

Младежите бяха подготвили специално разработени диплянки

Младежката структура на ГЕРБ - Дупница отбеляза с инициатива 19 октомври - Деня на Св. Иван Рилски и официален празник на град Дупница. Младежите бяха подготвили специално разработени диплянки, с които припомниха на съгражданите си важни моменти от историята на града, както и имената на бележити дупничани, оставили своя отпечатък в историята.

Младите хора от ГЕРБ припомниха, че Денят на Св. Иван Рилски е определен за празник на град Дупница с решение на Общински съвет от 1995 г.

"С тази инициатива напомняме на съгражданите си, че Дупница има многовековна история, с която можем да се гордеем, както и велики личности, които не бива да забравяме. Нека да продължим да работим с всички сили за развитието и европейския път, по който е поел градът ни и, разбира се, да не забравяме корените си. Честит празник на всички дупничани! Да си пожелаем Св. Иван Рилски да бди над нас и да закриля града ни!", пожела председателката на МГЕРБ Лора Василева.

По-рано същия ден, представителите на младежката структура присъстваха и на тържествения водосвет за здраве и благоденствие, който бе отслужен на пл. "Свобода".    По време на тържествената част поздравления към дупничани отправи градоначалникът инж. Методи Чимев, председателят на Общински съвет Ивайло Константинов и областният управител Виктор Янев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)