Избрани Новини

Кметът Камбитов откри първия магазин от голямата верига ЛИДЛ в Благоевград

Благодари за детската площадка в градската градина, която обновиха

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов откри първия магазин в Благоевград от голямата верига на Лидл - България. Заедно с Бисер Инчовски, управител „Централизирани дейности“ на веригата, преряза  лентата на магазина, позициониран до жп гарата в областния център на Пиринско.

„Много се радвам, че имаме възможност да открием поредния магазин от голямото семейство на Лидл. Знаем предисторията на един от най- изстраданите проекти, но както се казва всичко е добре, когато свършва добре. Сигурен съм, че този магазин ще бъде в услуга и полза на всички нас, на всички благоевградчани“, каза д-р Атанас Камбитов. Той пожела здраве и успехи в бъдещата работа на магазина. Кметът Камбитов поздрави и изпълнителите на обекта за срока и качеството. „Благодаря още веднъж и на Лидл за добрите партньорски взаимоотношения, за детската площадка  в градската градина, която обновихте и която ще бъде открита днес в 16:00 часа“, допълни д-р Камбитов.

Магазинът в Благоевград е първият извън столицата, построен съобразно новата концепция, която Lidl въвежда в световен мащаб. Управителят  Бисер Инчовски запозна присъстващите с детайли около визията, предимствата и нововъведенията, които предлага новият магазин. „Благодаря на кмета д-р Атанас Камбитов и Община Благоевград за изключително добрата съвместна работа и за помощта, която те ни оказаха при реализирането на този обект. Магазинът в Благоевград е първият извън столицата и вторият в България за Лидл- България, който има нов дизайн, с улеснение за посетителите и персонала. Той е и с по-голяма енергийна ефективност и грижа за околната среда. Магазинът в Благоевград е 83 и свидетелства за дългосрочния инвестиционен интерес на компанията“, каза Инчовски.

Сред гостите при откриването бяха още председателят на Общински съвет Радослав Тасков и заместник-кметът по строителство и сигурност инж. Янко Янков. Присъстващите получиха подарък книга „52 срещу 52. Манчев срещу Шишков“ и имаха възможност лично да получат автограф от шеф Манчев и шеф Шишков.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов