Избрани Новини

ХXI-во Републиканско първенство по приложно колоездене се проведе в Разлог

Взеха участие 30 деца от Силистра, София, Пирдоп, Монтана и други

Демонстрация на умения по приложно колоездене се проведе в центъра на Разлог. Състезанието е официално закриване на XXI-вия Републикански шампионат по приложно колоездене, чийто домакин тази година е Разлог.
Събитието дава старт на мероприятията, посветени на празника на Разлог-24 октомври. В него взеха участие 30 деца от Силистра, София, Пирдоп, Монтана и др. градове на страната. Представители от Разлог бяха ученици от ОУ „Никола Парапунов“. След като приключиха демонстрациитеq ученици от ПГ по jранспорт в Разлог представиха управление на мотоциклети.
Инж. Венцислав Гърменов, зам.кмет по социалните дейности на Община Разлог, поздрави всички участници в мероприятието. Гости бяха ощеТатяна Досева, директор на Национален дворец на децата, Стоян Сентов, зам.председател на УС на СБА, Светослав Кръстев от Националното движение по приложно колоездене.
Организатори на състезанието са Община Разлог, СБА-Разлог, Направление „Пътна полиция“, Български червен кръст, НДПК „Младежта за безопасност на движението“ и ПГ по Транспорт.
Участниците се оценяваха от съдиите Милчо Крумов от Монтана и Христо Атанасов от София.
Община Разлог осигури лакомства за всички състезатели.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)