Избрани Новини

От къщата на "ВИП БРАДЪР” за фестивала "Златен кестен” в Петрич идва Жана Бергендорф

Международният музикален фестивал ще бъде официално открит на 7 октомври от 19.30 ч.

Международният музикален фестивал „Златен кестен” 2016 ще бъде официално открит на 7.10./петък/ от 19.30 ч. на градския площад в Петрич с изява на танцова формация „Пловдивъ”, финалист във формата „България търси талант”. Същата вечер организаторите посвещават време за засвидетелстване на уважение към паметта на поета Евтим Евтимов, дългогодишен член на журито на фестивала „Златен кестен”. Специален гост ще бъде синът му Венко Евтимов. Първата фестивална вечер ще даде началото и на конкурса за Нова популярна песен. Журито, което ще оценява изпълненията, ще бъде в състав: Григор Копров – композитор и носител на много международни награди; Красимир Гюлмезов –композитор, аранжор и инструменталист; Петко Петков – ръководител на ВГ „Трамвай №5 ”; Мая Дакова – дългогодишен  вокалист на ВГ „Трамвай №5”; Илияна Попова – зам. кмет „Хуманитарни дейности” на община Петрич. Гостуващ изпълнител на сцената в Петрич след представяне на конкурсните песни ще бъде най-новата звезда на българската поп-сцена Дара, финалист от „Х ФАКТОР”.                                                                                            

Гала вечерта на международния музикален фестивал „Златен кестен” на 8.10. 2016 г. /събота/ ще започне с награждаване на отличените изпълнения в конкурса за Нова популярна песен. Веднага след церемонията зрителите ще се насладят на изпълненията на трио „Хипнотик”/българските виртуозни „Бонд” момичета/, рецитал на младите звезди на Петрич Живка Захариева, Яница Рагева и Томислава Тушинова.

Фестивалът „Златен кестен” ще бъде закрит със следващ специален гост-изпълнител – от къщата на „Вип Брадър” на сцената в Петрич пристига Жана Бергендорф !Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов