Избрани Новини

DESTINY снима клип в гоцеделчевските лозя

UVA NESTUM WINE & SPA е домакин за снимките на новия клип на известния струнен квартет

Новооткритият луксозен хотелски комплекс Uva Nestum Wine & SPA стана домакин за снимките на най-новия клип на световно известния струнен квартет Destiny. Чаровните момичета са заложили на уюта и хармонията на стилния комплекс край Гоце Делчев за видеото към новата им разработка към популярното в цял свят парче Tico Tico.

„Дълго време търсихме подходяща дестинация, където да заснемем видеоклипа. Но още с първото прекрачване на прага на Uva Nestum Wine & SPA разбрахме, че това е нашето място”, разказва първата цигулка на квартета Гергана Алексиева. „Тук има особена магия. Дали защото хотелът се намира в долината на Места, или защото е сгушен между четири величествени планини, не зная. Но без съмнение Uva Nestum те пленява още от пръв поглед”, допълва още талантливата цигуларка.

Uva Nestum Wine & SPAбе официално открит в началото на лятото и за кратко време успя да се превърне в емблема за хармония и комфорт не само в Неврокопския край, но и за цяла България. Комплексът е изграден по примерите за устойчив туризъм на световноизвестните винени дестинации и прилага съвременните тенденции и култура в туристическата индустрия. Uva Nestum Wine & SPA съчетава модерните технологии и иновации с даденостите и потенциала на района. Това позволява комплексът да предоставя уникален туристически продукт, което спомага за развитието и налагането на целия Гоцеделчевски регион като дестинация за целогодишен винен, спа, културно-исторически, събитиен, религиозен, планински и екотуризъм.

В хотела на площ от 5000 кв. метра се простират 24 стаи и 9 апартамента с възможност за настаняване на до 100 гости и функционално обзаведена конферентна зала със 100 места с модерно техническо оборудване. Той се явява завършващият етап на цялостния спортно-рекреационен комплекс  Uva Nestum, разположен на площ от 62 дка и предлагащ отлично съчетание на стилно обзавеждане и просторни паркови пространства, които се поддържат с автоматизирани системи за дъждуване и капково напояване.

Виното е в центъра на комплекса. Uva Nestum Wine & SPA разполага със 17 дка висококачествени лозови масиви, от които се произвежда първокласно Uva Nestum вино. То вече е удостоено с редица медали и награди от винени конкурси в България и на Балканите.  Именно виното ще бъде акцент и във видеоклипа на Destiny затова и времето е избрано точно сега, когато тече гроздобера. „Снимките вървят много гладко и лесно. Не знаем дали заради уникалното вино Uva Nestum, или заради цялата грижа на персонала, но сме убедени, че ще се получи един наистина много добър клип“, коментират с усмивка момичетата от квартета.

Квартет Destiny работят с  италианските продуценти – композитора  Маурицио Абени и носителя на Оскар, тонрежисьорът Марко Стречони. За проекта Tico Tico в Uva Nestum Wine & SPA са привлечени още талантливите музиканти от брас асоциация „Комбо“ - Мишо Йосифов и Вили Стоянов, а видеото е поверено на известния режисьор Васил Стефанов.

 



 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов