Избрани Новини

Българо-руски бизнес форум ще се проведе в Банско

Идват руски компании с интерес от различни видове сътрудничество с български фирми

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Руската агенция за подкрепа на малкия и средния бизнес (РАПМСБ) със съдействието на община Банско организират посещение на руски компании със сериозен интерес от различни видове взаимноизгодно сътрудничество с български фирми. Посещението на руската бизнес делегация ще е в периода 26-30.09.2016 г. и включва провеждането на регионален бизнес форум в Банско с двустранни срещи на 27 септември 2016 г. от 11,00 часа в залата на Посетителския информационен център на пл. ”Възраждане” №4.

13 компании от различни сфери на руската икономика, ще посетят курорта и ще се срещнат със свои колеги от местния бизнес, за да обменят контакти, опит и бъдещи съвместни проекти. Преди официалния старт на форума, част от компаниите ще се срещнат с ръководството на Община Банско и ще се запознаят с плановете на администрацията за насърчаване на местния бизнес, планираните проекти за развитие на града и направеното досега.
Предстоящата инициатива има за цел да събере на едно място бизнеса от двете страни, като се създадат благоприятни условия за взаимодействие между деловите среди и се осигурят възможности за създаване на преки контакти между българските и руските предприятия от следните сектори: машиностроене, сторителство, химическа промишленост, дърводобив и дървопреработка, селско стопанство и земеделие, фармация, козметика, хранително вкусова промишленост и туризъм.
Участието във форумите е безплатно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов