Избрани Новини

Дино Мерлин пее тази вечер в Банско!

Обявяват начало на бохемските празници днес

Сцената се издига, бохемите се разпяват, трапезите се разпъват - балканският фестивал „Бохеми” ще люлее пиринския град в следващите два дни, 3-4 септември се превръщат в безкраен празник за жадната балканска душа!

Сараевската звезда Дино Мерлин пристигна в България и тази вечер в 21.00 часа, ще се качи на сцената на централния площад в Банско, след 20 години чакане! Той лично покани всички свои почитатели от страната и региона, да станат част от едно историческо преживяване:

https://www.vbox7.com/play:df421b9760

Изпълнителите тази година са от най-доказалите се майстори-балканци – виртуози на тромпета и специфичните регионални ритми, умело преплетени с тенденциите на световната музикална черга.

Входът на фестивала е свободен и се очаква голям интерес от страна на български и съседски фенове. Естествено, домакините от Община Банско са се погрижили да има комфорт и изобилие за всички присъстващи, но местата в близост до звездите все пак са ограничени.

Фамозният MAGNIFICO, най-награждаваният сръбски духов оркестър „Кристиян Азирович”, „Алкохол Джаззз Оркестър” – българо-руското трио от Бургас, българските феномени „Карандила”, младата родна дива DIA, както и много местни формации, обещават щедро да наградят аудиторията с великолепна музика и настроение. Ники Станоев ще бъде „диригентът” на шоуто, а пикантните гозби и гроздовите еликсири ще напомнят на публиката в кой регион на Балканите се намира.

Ще има игри, веселие и награди, много страст и силни емоции. Ще има величие и полъх от планината, паметни концерти и снимки за внуците. Локацията на „Бохемите”-те е непроменена – град Банско, площад „Никола Вапцаров”. Началото е в 18.30, краят… без край.

Подробности търсете тук: https://www.facebook.com/Bohemiafest/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов