Цветанов в Гоце Делчев: Можем да очакваме силни резултати на президентските избори

След местните избори партията е отчела много добри резултати в област Благоевград

Можем да очакваме силни резултати на президентските избори. Това зааяви пред актива на ГЕРБ в Гоце Делчев заместник – председателят на ПП ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов. Той подчерта, че след местните избори партията е отчела много добри резултати в област Благоевград.

„Затвърдихме позициите си в местната власт в Благоевград, Разлог и Банско и постигнахме много добри резултати. Спечелихме в Сандански и Петрич. Това бяха общини, в които спечелихме много убедително и действително хората вярват в това, което правим”, коментира Цветан Цветанов. Той коментира, че резултатите на местния вот не са били задоволителни в Гоце Делчев и това е наложило смяна на ръководството. „Сега е важно да се обединим и да върнем доверието към ГЕРБ в Гоце Делчев”, коментира Цветанов.

Той подчерта, че днешната обиколка в Благоевградска област е рутинна. „Убеден съм, че когато една партия функционира по този начин, може да отчетем, че работи в интерес на гражданите. Това е най-важното, което трябва да правят политиците, а не да се срещат за своите избиратели само когато идва предизборния период”, заяви зам.председателят на ГЕРБ.

По време на срещата с новото общинско ръководство в Гоце Делчев и част от актива на партията беше коментирана актуалната ситуация в страната, проблемите във външополитически план, както и бежанската криза.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково