Избрани Новини

Цветан Цветанов направи оглед на санираните блокове в Благоевград

Жителите им изразиха задоволство от свършеното по Националната програма за енергийна ефективност

Зам.председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов, кметът на Благоевград Атанас Камбитов и народният представител и областен координатор на партията Даниела Савеклиева направиха оглед на санирани по Националната програма за енергийна ефективност блокове в града.

Жители от санираните блокове изразиха пред Цветан Цветанов задоволството си от свършеното по Националната програма. „Благодарим на ГЕРБ, на премиера Бойко Борисов и на кмета Атанас Камбитов за това, което направиха за нас. Блоковете вече са не само по-красиви, но сме убедени, че през зимата санирането ще ни се отрази положително на сметките за ток. През лятото в домовете ни е по-прохладно”, коментираха живеещи в ремонтираните блокове.

Кметът Атанас Камбитов подчерта, че сега предстои да се оформи и междублоковото пространство, за да се довърши изцяло оформлението на жилищните квартали.

В момента в Благоевград изцяло санирани по Националната програма за енергийна ефективност са 13 блока, ремонтни дейности се извършват по близо 20 сгради. Предвижда се близо 90% от панелните жилища в кварталите в Благоевград да бъдат обновени по Програмата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов