Избрани Новини

Децата на Струмяни се изявиха в спортен турнир "Млад риболовец“

В надпреварата се включиха над 20 деца от общината

От 1 юли стартира лятната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви в село Струмяни с традиционния спортен турнир „Млад риболовец“. В надпреварата се включиха над 20 деца от община Струмяни, които се заредиха с добро настроение и показаха изкусни и майсторски риболовни техники.

Целта на състезанието бе популяризиране на спортния риболов сред децата, приобщаването им към идеята да опазим чиста природата и водите на България и насърчаването им да бъдат по-често сред природата.

Всички деца получиха диплом за участие в турнира, а наградите за най-добре справилите се риболовци отидоха за първо място при Владислав Владимиров Николов от с.Струмяни и Велизар Димитров Грънчаров от с.Струмяни. За второ място бяха наградени Христо Красимиров Христов от с.Струмяни и Велизар Николов Руйков от с.Струмяни. Трето място бе присъдено на Любомир Валентинов Димитров от село Микрево и една специална награда за единствената дама – изкусен риболовец – Ивелина Георгиева Панкова от с.Микрево.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов