Избрани Новини

Млади огнеборци показаха умения в Разлог /снимки/

Победители станаха учецините от ОУ "Св.св Кирил и Методий"- Якоруда

За десета поредна година младежки противопожарни отряди мериха сили на градския стадион в Разлог. За перфектната организация на мероприятието традиционно се погрижи РС "ПБЗН"-Разлог.

Победители в състезанието са учецините от ОУ „Св.св Кирил и Методий"- Якоруда. Втори са младежите от ОУ "Никола Парапунов"- Разлог, трети останаха състезателите от СОУ "Братя Петър и Иван Каназиреви"- Разлог.

Дисциплините, в които се състезаваха младежите бяха бойно разгръщане на състезателна пътека, 400 метра щафетно бягане с препятствия. Възрастовата граница на състезателите е 6-12 години.
Победителите от Якоруда ще участват в областното състезание за младежки противопожарни отряди в Гоце Делчев, което ще се проведе на 10 май, а спечелилият там отива през месец юни на Републиканско първенство в Слънчев бряг.
Гости на състезанието бяха зам.-кметът по социалните дейности в Община Разлог Венцислав Гърменов, експерти и служители от ОбА-Разлог. На състезателите бяха раздадени лакомства, осигурени от Община Разлог, както и отборни грамоти от РС "ПБЗН"-Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов