Избрани Новини

Организират фотоконкурс "ЮЗУ - МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ"

Конкурсът е по повод 40-годишнината на Югозападния университет

По повод 40-годишнината на Югозападния университет "Неофит Рилски"- Благоевград, Студентският съвет и Факултетът по изкуствата организират Фотоконкурс на тема "ЮЗУ - МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ". Право на участие в конкурса имат всички студенти и докторанти, възпитаници на ЮЗУ "Неофит Рилски" – Благоевград.

Всеки фотограф може да участва с до 3 снимки. Фотографът, който притежава правата върху изпратените снимки, трябва да бъде единствен. Снимките не трябва да бъдат блокирани от издателства, агенции, други лица и организации.

Технически характеристики на снимките: 2480х3508, 300 dpi. Към снимките участниците следва да изпратят и формуляр за участие, който могат да получат в стая 114А или да изтеглят от сайта на университета www.swu.bg. Крайният срок за подаване на творбите е 29 април (включително) 2016г. Снимките се подават в електронен вариант (JPG формат) на имейл student_council@swu.bg или на място в ст. 114А, съпроводени с попълнен формуляр за участие.

Оценяването се осъществява от Студентски съвет и Комисия от преподаватели на ЮЗУ "Неофит Рилски" – Благоевград. Наградата на публиката ще бъде избрана чрез гласуване на официалното събитие във Фейсбук. Всички снимки ще бъдат публикувани, а събралата най-много харесвания в периода от 16 до 22 май ще бъде наградена.

Най-добрите 30 снимки ще бъдат представени на изложба на 26 май 2016 г., във фоайето на УК1 пред ст. 114 от 14:00 часа. За тази цел е необходимо одобрените участници да предоставят снимките на фото хартия, размер А4. Организаторът има ангажимент да се свърже с одобрените чрез съобщение, изпратено на e-mail адреса, посочен във формуляра, и чрез обаждане по телефона.

Категории за награждаване:

  • Технически най-добре изпълнена творба - 3 бр.
  • Най-добре уловен момент от академичния дух - 3 бр.
  • Най -добре идейно изпълнена снимка - 3 бр.
  • Награда на публиката - 1 бр.
  • Награда на Ректора - 1бр.
  • Награда на Декана на Факултета по изкуства- 1бр.

За контакт и допълнителна информация:

email: student_council@swu.bg,
Тел: 0888848008 /Студентски съвет/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов