Избрани Новини

Определят границата на община Дупница с информационни табели

Табелите пристигнаха и са в готовност за поставяне

За първи път ще бъдат монтирани табели, които да регламентират територията на Община Дупница. През годините досега, такива не са били поставяни и Дупница бе една от много малкото общини в България, чийто граници не бяха маркирани. Табелите пристигнаха днес и са вече в готовност за монтиране.

"В момента приключва замерването на границите на общината от геодезисти и веднага след като приключат работа, ще бъдат определени и точките за поставяне. Шест са комплектите, които ще указват началото и края на границите на община Дупница и поставени на всички входове. Разбира се, че ако има табели на други съседни общини, които попадат в територията на община Дупница ще бъдат измествани. В крайна сметка, посещаващите общината ни трябва да знаят кога са вече наши гости. А и имаме вече самочувствието на сериозно и бързо развиваща се община, за да излиза, че се крием едва ли не", обясни кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев.

"Имаме и други намерения за поставяне на отличителни знаци за града и общината, но нека се спрем на окончателни варианти и тогава ще ги обявим", допълни инж.Чимев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов