Избрани Новини

Четири баби дадоха 9000 лева за "радиатори"

Жертвите на телефонни измамници са от Банско и Разлог

Четири възрастни жени от Банско и Разлог станаха жертва на телефонни измамници, информира "24 часа".

79-годишна жена от Разлог е получила телефонно обаждане от мъж, представил се за неин роднина, който й поискал сумата от около 10 000 лв., за да се освободят от митническо задържане закупени от него радиатори. Жената е предала на непознато за нея лице сумата от около 1000 лв., която успяла да събере.
Същата сума като капаро за купуване на радиатори пък предала друга 82-годишна жена от Разлог. По телефона се обадил мъж, представил се за неин роднина, който й поискал около 5 000 лв. за капариране на радиатори. Жената е предала 1000 лв. на непознато за нея лице.

Също за "радиатори",  трета баба от Разлог, на 70 г., е предала 5000 лв. Пенсионерката получила телефонно обаждане от мъж, представил се за неин роднина, който й поискал сумата от около 5000 лв. за капариране на радиатори. Жената доверчиво събрала парите и ги предала, после се усетила, че е измамена.
В РУ-Банско е получен сигнал от 79-годишна жена, че е получила телефонно обаждане от мъж, представил се за неин познат, който я помолил за заем за капариране на радиатори, закупени от голяма търговска верига, като за да се увери в истинността на думите му, й предоставил телефон за връзка с магазина. Жената е предала сумата от около 2000 лв. на непознато за нея лице.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)