Избрани Новини

Трето училище благодари на кмета Атанас Камбитов /Снимки/

Градоначалникът съдейства за подобряване материалната база на просветното средище

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов получи колаж, показващ успехите на Трето основно училище „Димитър Талев” в Благоевград. Подаръкът бе връчен лично от директора на учебното заведение Михаил Спасов и група ученици с редица отличия от олимпиади по повод Деня на търпението.

"Днес е Благовещение и искам да Ви благодаря пред тази малка представителна група възпитаници на Трето училище, че ни дарихте с една добра вест преди дни, а имено че ще се отделят средства от страна на Община Благоевград за благоустрояването на материалната база на училището”, каза директорът Спасов и благодари и за направените реконструкции и изпълнените ангажименти към училището от страна на д-р Камбитов като кмет.

Той допълни, че през цялото съществуване на учебното заведение, неговите преподаватели се стремят да възпитават у децата търпение, а екипът на училището да постига поставените цели.

Кметът д-р Атанас Камбитов благодари за жеста от страна на учебното заведение и неговите възпитаници, като апелира за търпение при осъществяването на общите цели в полза на предоставяне на по- добри условия за образование и спорт на учениците. 

"Всички заложени подобрения на учебните бази ще бъдат реализирани”, даде своята дума кметът Камбитов и поздрави учениците за техните олични резултати при представянето им на олимпиадите, с които те не само представят училището, но и общината пред цяла България. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов