Избрани Новини

Зимата откъсна въдичарско село на Струма

Пътят между с. Четирци и Бобошево (Кюстендилско) е затворен от събота

Затворен за моторни превозни средства още от събота е пътят Бобошево-Четирци заради паднали дървета и клони, на места и смъкнали се скали, съобщиха от областното Пътно управление в Кюстендил. Най-много страдат от това кюстендилските въдичари, които не могат да стигнат до Струма и да замятат за скобар и кленове, пише в."Труд".

За отстраняването на дънерите се работи денонощно. В екипа са включени петима с дърворезачки, хора от Гражданска защита, багер и друга техника от пътноподдържаща фирма в Дупница. Прогнозите са участъкът да бъде пуснат до днес сряда, казаха запознати със ситуацията специалисти. Пропускат се само коли до близкото с.Пастух, за да се закарат провизии и да се зареди магазинът в селото, каза зам.кметът на Невестино Йордан Глогов.

Затвореният път изнервя мното кюстендилските въдичари, които замятат по река Струма. Лекар рибар от областния заседнал в снега, притекли му се помощ местни хора му помогнали да изкара колата си и да се прибере. Всичко приключило с музика и оркестър - музикантите били седнали във вила край Пастух. Приключението медикът качил веднага на фейсбук, разказаха негови приятели вчера.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов