Избрани Новини

Дамите от ГЕРБ - Дупница с коледен жест към деца със специални нужди

Децата получиха обувки, дрехи , ученически помагала

За поредна година по повод настъпващите коледни и новогодишни празници общинската структура на ГЕРБ- Дупница организира благотворителна кампания. Тази Коледа набирането на средства с благотворителна цел бе по инициатива на местната структура на Жени ГЕРБ. Инициативата получи широка подкрепа, като в нея се включиха не само дамите от партията, но и няколко от големите фирми в града, млади хора от структурата и общинските съветници от ПП ГЕРБ.

Със събраните средства за децата със специални нужди от ЦНСТ ''Надежда" бяха закупени различни лакомства, торта, баници, бяха осигурени и плодове за коледната трапеза. От производители на спално бяха подарени спални комплекти за всички малчугани, живеещи в центъра.

Няколко семейства в неравностойно положение от град Дупница също получиха коледни подаръци от Жени ГЕРБ. В навечерието на светлия християнски празник на децата във всяко домакинство бяха осигурени лакомства, играчки, ученически пособия, спални комплекти, нови дрехи и нови обувки. Децата бяха зарадвани още с таблети, красива коледна украса и елха за празника. Със семействата се срещнаха представителки на общинското ръководство на Жени ГЕРБ, като им пожелаха светли и спокойни празници, здраве и  успех през новата година.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)