Избрани Новини

Кукленият театър зарадва малките си почитатели с приказка

Във фоайето на Община Благоевград представиха "Глупавият вълк”

Инициативата на Община Благоевград, част от „Коледен фестивал Благоевград 2015- 2016г” – „Часът на приказния разказвач” отново потопи малките благоевградчани и техните родители в света на приказките. В поредната приказна вечер Общински куклен театър представи авторската поставка на директора на театъра Мария Райнова- „Глупавият вълк”. Малчуганите отново бяха посрещнати пред камината във фоайето на Община Благоевград с чай, какао и бисквитки. След като всяко дете се настани удобно започна веселата постановка, която предизвика много смях и вълнение.

Тази вечер „Часът на приказния разказвач” ще се преобрази в маскен бал с любимите герои на децата на Благоевград. Той започва от 18.00 часа във фоайето на Община Благоевград, като най-добрите костюми ще бъдат отличени и ще получат награди.

Фоайето на Община Благоевград продължава да кънти от детски смях, песни и наричания в другата обичана инициатива „Работилницата на Дядо Коледа”, която продължава и днес. Децата сръчно изработват картички, украси, сурвачки, които след края на работилницата ще бъдат изложени на 20-ти декември от 12.00 часа в Коледен базар на площад „Георги Измирлиев”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов