Избрани Новини

Асоциация „Докосни дъгата“ награди учители-творци

Баронеса Денислава Ангелова, съучредител на асоциация „Докосни дъгата“ награди част от най-добрите произведения и техните автори на Седмия национален конкурс за учители-творци, организиран от издателска къща „Анубис” и издателство „Булвест” в Плевен.

За съвместното сътрудничество между „Анубис“ и благотворителната организация и общите стремежи към прогрес в образованието разказа Летелина Крумова главен редатор на издателската къща. Важна част от целите на „Докосни дъгата“, чийто председател е Петя Раева, е подпомагането на качественото образование и националният конкурс за учители-творци е една прекрасна възможност за развитие на тази област.

„Ние искаме да запазим традицията на почит към великите българи, запазили нашата култура и самосъзнание, но сега ще поздравим и уважим и днешните будители, онези, които продължават мисията на просветното дело!“, сподели Денислава Ангелова по повод Първи ноември, Ден на народните будители.

„Докосни дъгата“ е благотворителна, неправителствена организация, която се занимава с развитие и подпомагане на множество области от обществения живот като образование, култура, здравеопазване и спорт. На 28 октомври председателят Петя Раева публично обяви една от настоящите й мисии, а именно закупуване на инсулинови помпи за деца, страдащи от диабет в затруднено положение. Г-жа Раева представи още и лицето на кампанията „За нов живот“ певицата Мариана Попова, която се превърна и в лице на трапезната вода New Green Linе на Петя Раева, средствата от продажбите на която отиват в благотворителния фонд.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов