Избрани Новини

Вандали атакуваха офиса на ПП ГЕРБ - Сапарева баня

Иззети са записите на камерите от съседната банка

Едно от осветителните тела на офиса на ПП ГЕРБ в град Сапарева баня бе изпочупено тази нощ. Сапарева баня осъмна и с изпокъсани винили на кандидата за общински кмет от ГЕРБ Калин Гелев. Единият от винилите се намира на хранителен магазин, собственост на новоизбрания общински съветник от ГЕРБ Христо Милтенов. Другият винил е разположен на тенис корта, намиращ се на ъгъла на ул. "Трети март" и ул. "Васил Левски".

"Проведохме изключително толерантна кампания. И дори за момент не сме си позволили да проявим вербална агресия или каквито и да било нападки към наши опоненти. В този акт прозира озлобление, страх и безсилие. Възмутени сме и призоваваме нашите опоненти да се придържат към добрия тон и да играят честно. Нека бъдем спокойни и търпеливи. В крайна сметка жителите на община Сапарева баня са тези, които ще решат изхода на кметската надпревара в неделя и аз съм убеден, че те ще направят разумен избор за видима промяна", коментира кандидатът за общински кмет Калин Гелев.

Кандидатът на ГЕРБ ще се яви тази неделя на балотаж с независимия кандидат Васил Маргин.

Иззети са записите на камерите от съседната банка, от сградата на Общинска администрация и от хранителен магазин. От щаба на ПП ГЕРБ казаха, че очакват да се снеме архивът от видеонаблюдението през нощта, за да се установят извършителите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов