Избрани Новини

Кандидат-кметът Калин Гелев: ГЕРБ с №8 е истинската промяна за Сапарева баня

Кандидатът за кмет на Дупница Методи Чимев пожела убедителна победа на Калин Гелев

Пред препълнена зала в читалище "Просветен лъч" в Сапарева баня кандидат-кметът Калин Гелев и листата с общински съветници на ПП ГЕРБ закриха предизборната си кампания. Стотици сапаревобанци дойдоха, за да засвидетелстват подкрепата си за кандидатите на ГЕРБ, а гости на закриването бяха народният представител и областен координатор на партията Кирил Калфин и губернаторът Виктор Янев.

Кандидатът за кмет на Дупница инж. Методи Чимев пожела убедителна победа на Калин Гелев, като подчерта, че е впечатлен от огромната подкрепа на сапаревобанци и желанието за промяна, което вижда в тях.

Президентът на четирикратния шампион "Марек Юнион - Ивкони" и лидер на ПП ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов заяви: "Както в химна на ПП ГЕРБ се пее, че ГЕРБ е надежда, така и мощната подкрепа от жителите на Сапарева баня показва, че надеждата е в подкрепата за Калин Гелев и кандидатите на ГЕРБ."

Общинският ръководител на Жени ГЕРБ Марта Копанарска въодушеви присъстващите, като подчерта, че в лицето на Калин Гелев е видяла още преди 5 години обединителя на дясното пространство и че е време Сапарева баня да избере достоен и честен кмет. "Успех на нашия отбор с номер 8!", каза още Марта Копанарска. 

Време е за по-голяма прозрачност и доверие между Общинска администрация и граждани. Време е за създаване на условия за развитие на младежите и по-добри възможности за реализация и заетост. Време е за ежегодно отчитане на работата на Общинската администрация в общоградски събрания. Всичко това зависи от всички нас и ще се случи, ако на 25 октомври ни гласувате доверие с номер 8 в бюлетината за общински кмет, кмет на кметство и листа със съветници. Това заяви пред съгражданите си кандидат-кметът на ГЕРБ в Сапарева баня Калин Гелев.

За закриването на кампанията Гелев подари на сапаревобанци театрално-танцова забава по разказите на Чудомир, представена от ансамбъла за народни танци "Българани" и театрална къща "Миларт". 

Кандидат-кметовете на ПП ГЕРБ за селата Овчарци, Сапарево и Ресилово също отправиха своите финални послания към избирателите. Ирена Ранова пое твърдо ангажимент пред жителите на Овчарци, че ако бъде избрана, ще работи изключително за обновяването на центъра в селото - "Поляната".

Кандидат-кметът за Ресилово Асен Джаджаров бе категоричен, че трябва с обединени усилия, на местна и централна власт,  да се търси осигуряването на средства за главната улица на селото, която е в окаяно състояние. Но преди това в този участък е необходима подмяна на 150 м. от водопроводната мрежа.

Кандидат-кметът в Сапарево Йордан Йорданов също даде заявка, че ще насочи всички усилия за обновяване на централната част на селото.

В заключение кандидатът за общински кмет Калин Гелев каза: "Ще работим в посока изграждане на спортна многофункционална зала, за да превърнем Сапарева баня като притегателен спортен център. Наш приоритет е изграждането на подстанция от високо към средно напрежение 110/20kV или осигуряване на резервно захранване за високо напрежение, за да решим най-сетне проблемите с електрозахранването. Ще кажа нещо, което заявих и точно преди една година на парламентарните избори- Сапарева баня има нужда от ГЕРБ и ГЕРБ има нужда от Сапарева баня - за повече прозрачност, демократични промени и видими успехи при бъдещето управление на общината. Благодаря Ви, че преодоляхте страха и виждате в наше лице истинската промяна!"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов