Избрани Новини

"Училище за родители“ отвори врати в Благоевград

Лекциите ще бъдат безплатни

Започна първото „Училище за родители“ в Благоевград. Инициативата дава възможност на бъдещи и настоящи родители да получат съвети от експерти. Лекциите са безплатни и  се провеждат в Ларго Мол, ет. 2. Те започнаха от 10.00 часа. 

Благоевград е деветият град на инициативата „С 9 месеца на училище“, което  носи особена символика за целия екип на сп. „9 месеца”. „Надяваме се, че ще бъдем полезни на бъдещите и настоящите родители в най-важния период от живота им – раждането и отглеждането на дете”, казват организаторите.

С „9 месеца” на училище е инициатива на списание „9 месеца”, на която специалисти  изнасят лекции по разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. Партньорите на училището раздават подаръци на всички присъстващи. С „9 месеца” на училище в София и в страната има около 1400–1500 посещения месечно. През май 2003 г. дългогодишното сътрудничество на екипа на списание „9 месеца” с гилдията на акушер-гинеколозите и с държавни и неправителствени институции дава на изданието възможността да стартира инициативата С „9 месеца“ на училище, която е успешна и актуална.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)