Избрани Новини

Запорираха колата на тризначките

Имали дълг към бизнесмен от Благоевград

БМВ-то на една от благоевградските тризначки - Надежда, бе запорирано заради дълг съм благоевградския бизнесмен Венцислав Шаляковски, пише struma.bg. Мярката е наложена на закрито заседание от съдия Деница Урумова с цел обезпечаване на заем от 2650 лв., който той й дал на 27 април на базата на сключен договор.

По искане на Шалявски е образувано дело от съдия-изпълнител, който се е разпоредил лекият автомобил да остане на отговорно пазене в двора на Второ РУП-Благоевград.

Вчера там бе извършен опис на БМВ-то, на който присъства адвокат Силвия Коцева, съпруга на бизнесмена Шалявски. Колата бе огледана от всички страни и бяха описани техническите й характеристики. Това се прави за гаранция, че автомобилът й е в добро състояние и може да бъде обявен на публична продан при неизпълнение на договора.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов имат неразрешен проблем и с продуцента на Биг Брадър Никола Тупарев, който ги съди за 20 бона, задето го накиснаха, че им пращал женени мъже и искал да ги праща като проститутки в Лондон.

Тризначките нашумяха след Биг Брадър 3 през 2006 година. Тогава шоуто бе спечелено от Любов Станчева, която получи 200 000 лева. Култова остана репликата им в шоуто: "Дека са ти пръстените?!"



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)