Избрани Новини

Тризначките стават продавачки в Англия

Тризначките от Благоевград Вяра, Надежда и Любов напомниха за себе си с гръм и трясък

Ексцентричните мадами изплуваха в публичното пространство, за да напомнят за себе си и да разтръбят плановете си за бъдещето. Те обявиха публично, че възнамеряват да емигрират в Англия, пише в. "Вяра".
Колоритните сестри са взели решение да опитат късмета си на Острова и твърдят, че са се уверили, че в страната ни няма хляб за тях. Тризначките кроят планове в най-скоро време да се преместят да живеят в Лондон, където първоначално ще ги поеме тяхна дългогодишна приятелка. Там те ще поставят ново начало, пък макар и малко късно.
Според плановете отначало триото ще работи в английската столица като продавачки в магазин за дрехи. Не става обаче ясно дали са си опекли работата, или просто такъв план са начертали засега. Основната идея на тризначките е да бъдат забелязани от местните продуценти, за да тръгнат по кастинги за различни местни продукции.
От обкръжението на Вяра, Надежда и Любов споделя, че вече се готвят за престоя си на Острова, като посещават интензивни уроци по английски уж, за да подобрят знанията си.
Някои обаче твърдят, че благоевградчанките тепърва ще учат азбуката на Шекспир, което е много по-вероятно. От почти две години трите са без работа и живеят от заработените си спестявания отпреди време. Последната изява на тризначките беше в предходния формат на „ВИП Брадър”, когато останаха, за да посрещнат виповете. Тогава пролича, че тризначките са се взели много насериозно и се имат за много повече от звездите. Сред множеството им опити за бизнес, които по една или друга причина претърпяваха пълен крах, тризначките се опитаха да отворят и разкрасителен салон.
След като и този бизнес не им потръгнал обаче, те са категорични, че няма място за тях под небето на България и е крайно време да потърсят късмета си навън.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов