Избрани Новини

Цветан Цветанов: Ваня Илиева е правилният човек за кмет на Струмяни

Цветанов се срещна с жители на село Микрево

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Струмяни Ваня Илиева е правилният човек. Тя е компетентният кмет, който ще превърне общината в привлекателно място за живеене. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с жители в село Микрево. Според него, когато компетентното местно управление има подкрепата на централната власт ще се случват добри неща във всяко населено място.

"Ваня Илиева, със своя опит и капацитет по европейски програми, ще прилага правилни политики и така ще се съживи община Струмяни, която през последните 4 години е със затихващи функции. Със своите успешни политики Ваня Илиева ще създаде условия за инвестиции и за развитието на бизнеса“, категоричен бе Цветанов. Той призова повече избиратели да отидат да гласуват на 25 октомври на изборите за местна власт. "Номер 11 е правилният избор за община Струмяни“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

По време на срещата стана ясно, че подкрепа за кандидата за кмет Ваня Илиева са заявили още 5 партии и местни коалиции.

Ваня Илиева подчерта, че община Струмяни има нужда от подкрепа на национално ниво при усвояването на европейските средства. По думите й, в общината са започнати проекти на стойност 12 млн. лева, които обаче няма да бъдат завършени в срок и ще се наложи тези средства да се връщат. "Поставени сме пред риск да закрием община Струмяни. Промяната е нужна още сега. Подкрепете ме с номер 11 в бюлетината“, призова кандидатът за кмет на ГЕРБ Ваня Илиева.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)