Избрани Новини

Цветан Цветанов: ГЕРБ ще постигне десета поредна победа!

Мая Спасова има визия как да бъде управлявана община Бобов дол

"На национално ниво ГЕРБ ще постигне десета поредна победа. Затова номерът на кандидата на ГЕРБ за кмет на Бобов дол Мая Спасова е 10. Силният отбор на ГЕРБ тук може да даде реалната перспектива за развитие. Мая Спасова има визия как да бъде управлявана общината". Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов на откриването на кампанията на ГЕРБ в Бобов дол. „Мая Спасова може да даде перспектива на младите хора да останат тук. За да стане това, трябва да има реални политики и да няма страх“, заяви Цветанов и призова присъстващите в залата да гласуват по съвест и да изберат най-доброто. Зам.председателят на ГЕРБ заяви, че в община Бобов дол ГЕРБ се явява с пълна листа от 13 кандидат-съветници и кандидати във всички 8 кметства, където ще се проведат избори. „Това показва, че партията е боеспособна и можем да отговорим на всички предизвикателства“, подчерта Цветан Цветанов.

"Кандидат за кметове и съветници на ГЕРБ тук, в Бобов дол, имат нужните знания и умения, за да покажат как се работи за развитието на една общината и за постигането на  видими резултати в нея", заяви Мая Спасова.

“Най-прекият път от Бобов дол до Брюксел е ГЕРБ“, заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Председателката на общинската структура на ГЕРБ в Бобов дол Росица Борисова призова присъстващите да излязат да гласуват. „Гласувайте с увереност за номер 10 – пряко в десетката“, каза Борисова.

Кандидат-кметовете и съветниците от ГЕРБ - Бобов дол поставиха началото на кампанията с молебен за здраве и успех. Водосветът бе направен в новия офис на партията в Бобов дол. Кандидатът на ГЕРБ за кмет инж. Мая Спасова, лидерът на ГЕРБ - Бобов дол Росица Борисова, общинските съветници и ръководството на местната структурата си пожелаха с откриването на новия клуб да се постави и ново успешно начало в развитието на общината. Присъстваха още народният представител и областен координатор Кирил Калфин, областният управител Виктор Янев, зам.областният Радослава Чеканска, Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ, административният секретар на партията за областта Емил Гущеров, както и всички кандидати за кметове от ГЕРБ на общините в областта.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов