Избрани Новини

Откриха нов пенсионерски клуб в село Тополница

Преди няколко дни бе открит и в село Генерал Тодоров

Тържествено се откри пенсионерски клуб в село Тополница от кмета на селото Любен Маринополски и кмета на община Петрич инж. Вельо Илиев, пише struma.com. Отец Иван отслужи водосвет за здраве в присъствието на много жители и гости на селото, които искрено се радваха на новата придобивка.

Клубът се намира в помещение, предоставено за безвъзмездно ползване от РПК „Струмешница” за нуждите на селото. Кметът на селото изказа благодарността си към кмета на общината Вельо Илиев за съвместните усилия по изграждането на пенсионерския клуб, който е една сбъдната мечта за възрастните хора от Тополница.

„Това е поредният клуб, който откриваме, само преди няколко дни открихме такъв и в село Генерал Тодоров. Нека клубът се ползва със здраве от хората в селото, нека се събират и общуват в него. Благодаря на Георги Ичконов, че там, където има помещения на кооперацията, ги предоставя за обособяването на пенсионерски клубове", каза в приветственото си слово кмета Вельо Илиев.

След това тържествено лентата прерязаха кметът Вельо Илиев, кметът на селото Любен Маринополски и Георги Ичконов. Специален музикален поздрав за присъстващите имаше от възрастните жени от селото, които започнаха да пеят веднага след официалното откриване и създадоха празнично настроение на всички присъстващи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов