Избрани Новини

Артистите от Дупница представят "Г-н Балкански" на US сцена

Подгряващо представление ще играят в македонския град Крива Паланка

Със спектакъла на „Г-н Балкански" артистите от Общинския драматичен театър "Невена Коканова" в Дупница ще гастролират в САЩ. Трупата започна новия театрален сезон с трескава подготовка за турнето. Подгряващо представление в края на седмицата ще играят в македонския град Крива Паланка, където са поканени за седми път.

Преди време след представление в Карлово театърът получил покана за гастрол в Канада, а  впоследствие актьорите били поканени да гостуват и в САЩ, сподели директорът Славчо Пеев. Турнето ще започне на 7 ноември от Чикаго, на следващия ден ще има спектакъл в Детройт, а след това продължава в Канада с представления  в Отава, Монреал и Торонто. Зад океана ще пътуват девет човека от театъра с „Г-н Балкански", който е едно от най-успешните представления на трупата.

За 19 октомври, когато традиционно дупнишкият театър показва нов спектакъл за празника на града, ще бъде представен естрадно-сатиричен комедиен спектакъл. В града предстоят представления на две столични трупи и на театър от сръбският град Връшац, информира standartnews.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов