Избрани Новини

Откриха новия стадион в Годлево и ремонтирания път Разлог-Годлево (Снимки)

Ремонтираният път е с дължина над 5 километра

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев преряза трикольорната лента на новия стадион в село Годлево и изцяло ремонтирания път Разлог – Годлево. На церемонията по официално откриване на стадиона в село Годлево и пътя Разлог – Годлево присъстваха председателя на Общински съвет – Разлог д-р Мария Копанарова, заместник кметовете Иван Гюров и Венцислав Гърменов, кметове по населени места, представители на фирмите изпълнители, жители и гости на Годлево.

Официалното откриване на двата нови обекта бе съпътствано с водосвет и богата фолклорна програма и приятелска футболна среща между ветерани и мъже на ФК „Планинец” – Годлево.

Спортният комплекс в село Годлево има състезателно игрално поле с изкуствена тревна настилка и постоянна ограда, трибуни за зрители с капацитет 1000 души, сграда със съблекални, санитарно-битови помещения, резервоар за поливна система, паркинг за посетители и служебен паркинг. Състезателното поле е подходящо за провеждане на спортни срещи от регионално първенство, приятелски мачове и като тренировъчно игрище.

Трибуните за зрители са разделени на три блока - за домакини, за гости и централен с ВИП-места. Достъпът на посетителите е от два входа разположени около централния блок. Към трибуните е осигурен и достъп за зрители с увреждания на двигателния апарат- директно от тротоара към единия блок и чрез рампа към другия блок.

Ремонтираният път Разлог – Годлево е с дължина над 5 км.

Изграденият спортен комплекс в с. Годлево и ремонтирания път се осъществява с финансиране от Програма за развитие на селските райони 2007-2013г.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов