Избрани Новини

Цветан Цветанов: Атанас Камбитов е човекът, който само за четири години преобрази Благоевград

Цветанов пожела победа още на първия тур

Атанас Камбитов е човекът, който само за четири години преобрази Благоевград. С тези думи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов официало обяви кандидатурата на Атанас Камбитов от ПП ГЕРБ за втори мандат за кмет на Благоевград, предаде Радио „Фокус“.

„Аз съм изключително благодарен за неговите действия като част от ГЕРБ, които започнаха още през 2007 година. Тогава той изигра своята ключова роля като общински съветник, а 2009 година като депутат от ПП ГЕРБ в 41- то НС. Натрупаният опит като депутат му даде възможност 2011 година да бъде кандидатът на ПП ГЕРБ и мога да заявя категорично, че това беше най- правилното решение, което направихме тогава“, каза Цветанов. По думите му този опит, който натрупал Камбитов като депутат му дал възможност да се опознае с всички министри и да може при встъпване в кметския си пост да заработи максимално на високи обороти.

„Той постигна резултат над 60 % на втори тур, но молбата ми сега към него и към цялата структура на ПП ГЕРБ в Благоевградска област, това да го направи на първи тур. Тогава цялата администрация и всички тези, които ще бъдат избрани ще могат да започнат веднага своята работа по новите цели и приоритети, които са свързани с новия финансов програмен период“, каза Цветан Цветанов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов