Избрани Новини

Кметът на Банско иска да чуе гласовете на хората

Провеждат се срещи с гражданите по райони

Срещи с гражданите по райони ще проведе градоначалникът на Банско Георги Икономов в периода 11 - 26 май 2015г, като целта им ще бъде кметът лично да чуе мнението и проблемите на хората. Първата от тях се състоя на 11 май и на нея присъстваха жителите от квартала, обхващащ района около черквата. Икономов сподели с присъстващите инвестиционните намерения на общината до края на годината, част от които включват рехабилитация на ул. „Пирин“ от пл. „Никола Вапцаров“ до пл. „Възраждане“, изграждане на кръгово кръстовище на ул. „Рила“ и рехабилитацията на улицата, завършване на ул. „Тодор Александров“, която бе напълно ремонтирана и в момента се озеленява. Кметът обяви и организирането на двата нови фестивала „Бохеми“ и “Bansko beat” и сподели, че намеренията са музикалните форуми да привлекат още повече туристи през предстоящия летен сезон. На срещата бе обсъдена рехабилитацията на ул. „Отец Паисий“ и изграждането на първите два етапа от ул. „Гоце Делчев“. Живущите в долната част на ул. „Гоце Делчев“ споделиха загрижеността си от липсата на вода в напоителния канал, изграден в протежение на улицата, като Икономов ги увери, че водата ще бъде пусната в най-скоро време и през летния сезон ще може спокойно да се ползва.

Присъстващите граждани изразиха задоволство от започналите дейности по асфалтиране, ремонт на улици и бордюри, поставянето на кабелите под земята и изразиха надежда, че с приключването на проекта „Рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Банско с изграждане на ПСОВ“, градът ще придобие онзи облик, към който се стреми общинското ръководство.

Срещите с кмета на Банско Георги Икономов ще продължат при посочения график, като всеки желаещ може да използва възможността да зададе своите въпроси и предложения:

12 май 2015г. /вторник/, 19:00 часа - ресторант „Кристи“;

13 май 2015г. /сряда /, 19:00 часа - ресторант „Кристи“;

14 май 2015г. /четвъртък /, 19:00 часа – кафе – аперитив „Камбана“;

20 май 2015г. /сряда /, 19:00 часа – ресторант - пицария „Боянови“;

22 май 2015г. /петък /, 19:00 часа – кафе – аперитив „Ротманс“ /Къртица/;

25 май 2015г. /понеделник /, 19:00 часа – кафе – аперитив „Елиз“;

26 май 2015г. /вторник/, 19:00 часа – механа „Мацурев хан“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов