Избрани Новини

Шофьорът-убиец на мотористи е настанен в психодиспансер

Преди дни счупил крака на майка си

Шофьорът на Голфа, засичал мотористи в Кресненското дефиле, е психично болен, пише вестник "Труд". Видеоклип с опасния инцидент на главен път Е-79 предизвика куп възмутени коментари.

Полицаите от Благоевград реагирали светкавично и след подадения сигнал агресивният шофьор е задържан между Симитли и Благоевград. Преди това е навлязъл умишлено в лентата за насрещно движение срещу друг моторист.

Оказало се, че шофьорът страдал от тежко психично заболяване, но имал книжка. Той е бил закаран в психодиспансер. Майка му обяснила, че синът й е проблемен. Веднъж дори я нападнал с нож, а преди дни й счупил крака.

Припомняме, че на клипа, разпространен в интернет, ясно се вижда как в дефилето водачът на леката кола Павлин Деспотов от София е застигнат от група рокери. Щом единият от тях го изпреварва, шофьорът дава газ и засича рокера. При втори опит на рокера да задмине, той е буквално изтикан от бялата кола на пътя. Случката се повтаря с друг рокер. За щастие, инцидентите с мотористите нямат фатални последици.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов