Избрани Новини

Полицията по следите на вандалите от Банско

Камери са заснели двама с качулки да извършват престъплението

24 жалби за нарязани гуми на автомобили са депозирани в Районното полицейско управление в Банско през изминалото денонощие. Сигналите започнали да валят от вчера сутринта. В 9:20 часа вчера 37-годишен банскалия съобщил, че на ул. "Стефан Караджа” е забелязал четири автомобила със спукани гуми. Пристигналите на място полицаи установили още автомобили със спукани гуми, паркирани на улиците ”Стефан Караджа” и ”Рила” в курорта. След 17:30 часа вчера в РУ-Банско са получени още два сигнала за автомобили със спукани гуми, като до момента сигналите са 24. 

Полицията разполага с видеозапис от камерите в града, на който се виждат две лица с качулки, които нарязват гуми на автомобили. Престъпниците не са разкрити до момента. Работи се по няколко версии.

Директорът на ОД на МВР Благоевград Васил Митов потвърди,цитиран от Радио Благоевград, че жалбите на граждани са 24, но потърпевшите са над 40.

Жители на Банско са ставали жертва и преди на подобно престъпление. Мъж на около 50 години с психично заболяване отмъщавал на свои съграждани, като режел гумите на скъпите им автомобили.

Работата по масовото престъпление в курорта продължава.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)