Избрани Новини

Деца твориха на тема "Възкресение”

Пъстроцветни яйца, пиленца, кошници, цветя и пеперуди украсиха фоайето на общинска администрация Симитли

Пъстроцветни яйца, пиленца, кошници, цветя и пеперуди обагриха фоайето на общинска администрация Симитли. Красивите ръкоделия са изработени от децата от детските градини в град Симитли, в село Крупник и в село Долно Осеново.

Чрез творчеството си талантливите хлапета искат да кажат на всеки, че щастието е в малките неща, красотата е навсякъде и трябват очиw за да я видим, че в навечерието на Великден и в дните на Възкресението всеки може и трябва да бъде по-смирен, по-добър и  да запази добротата към себе си и околните и за след празничните дни.

Ръкоделията са изработвани през последните дни с много старание и ентусиазъм от децата от ОДЗ ”Радост”, ОДЗ ”Ораново”, ОДЗ ”Детско царство” в село Крупник и Детската градина в село Долно Осеново с помощта на техните учителки.

Красивата Великденска изложба ще остане във фоайето на общината до края на седмицата.

Администрацията на община Симитли "приюти” изложбата от красиви детски творби, тъй като изложбената зала в читалището в Симитли, където традиционно се редят празнични изложби, е в ремонт. Както е известно, от началото на седмицата започнаха ремонтните дейности в сградата на читалището в град Симитли. За новия облик на читалищната сграда са осигурени по проект 663 451,98 лева от Програмата за развитие на селските райони. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)