Избрани Новини

Малки "мечета" сътвориха празник на добрината и добрите думи

Създадоха магически учебник, който се нарича "Доброта"

Необикновеният празник е "репетиран” цяла година, а резултатът изуми майки, татковци, каки и баби на малките мечета от "Ян Бибиян”. Празникът на добрината и добрите думи бе финалът на минипроект, по който педагозите Бялкова и Карадакова работеха през цялата учебна година съвместно с родителите на децата от група "Мечета” в "Ян Бибиян” в Симитли. На необикновеното тържество децата дадоха добър урок на възрастните по доброта. Дори и един ден от годината те не са си позволили да лъжат и да не бъдат учтиви помежду си. През цялата учебна година са възпитавани в толерантно отношение към другите и използване на вежливи изрази. Те бяха малки вълшебници и феи, които с пръчица в ръка създадоха магически учебник, който се нарича "Доброта”. Макар и невидим за околните, този учебник завинаги ще остане в сърцата на малчуганите и ще им сочи правилния път в живата.

В урока по доброта блесна и възпитаник със специални образователни потребности, който доказа къде е неговото място и показа невероятен стил в танца "Принцесата с добро сърце”.

Гости на необикновения празник на добрината бяха родители и близки на децата, директорът на ОДЗ "Радост”, чийто филиал е "Ян Бибиян” Теменужка Матова, ресурсният учител Гергана Ралинска.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)