Избрани Новини

Деца изучават мечките по проект на Фондация "Четири лапи"

Проектът се реализира до края на учебната година

Ученици от началните класове на ОУ ”Братя Миладинови”в с.Елешница се включиха в проект на Фондация "Четири лапи”. Проектът ще се реализира до края на настоящата учебна година,  като децата ще се научат как да защитават животните. За учениците ще бъде изключително вълнуващо да научат повече за пленителния животински свят и да научат повече за домовете на животните. Важно за тях ще бъде да научат как живеят бездомните животни и какво да направим, за да им помогнем.

Учениците ще работят в групи, ще изказват мнение, ще търсят легенди и ще имат много практически занятия. Една от най-творческите има задачи ще бъде да  нарисуват любимите си животни, а с техните рисунки ще бъде направена заключителна изложба в края на проекта.

Най-малките ученици от ОУ ”Братя Миладинови”в с. Елешница пък проведоха тържество, посветено на буквите. Първокласници много спонтанно и с голям интерес, по детски артистично,  се превъплътиха в ролите на много обичани от тях герои. Децата се подготвяха дълго и старателно за тържеството с тяхната класна ръководителка Верка Мицина и възпитателката Кристина Дивизиева. За своето старание и талант малките първокласници бяха поздравени от директора на училището Лидия Кърпачева и техните родители. Заслужено децата получиха много подаръци и изненади.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов