Избрани Новини

Черно море на финал за Купата на БФС

Спорт

17-03-2015, 16:22

Снимка:

varnautre.bg / Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море - Черноморец (фоторепортаж)

Черно море на крачка от Лига Европа

"Моряците" удариха Черноморец във Варна

Отборът на Черно море Старша възраст се класираха на финал за Купата на БФС след победа с 1:0 над Черноморец (Бургас). Срещата се игра на терена под Аспаруховия мост, а единствения гол в мача падна в 72-ата минута. Негов автор стана Николай Минков.

Варненци стартираха двубоя малко предпазливо и през първата част головите положени липсваха, като играта бе в центъра на терена.

След почивката момчетата на Тодор Каменов заиграха по-добре и заслужено стигнаха до гол. Той падна в 72-ата минута след грешка в отбраната на гостите. Топката попадна в Даниел Димитров, който изведе Николай Минков сам срещу вратаря и последния не сгреши за 1:0.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖ ТУК!

Така варненци ще срещнат на финала отбора на Литекс, който надигра Лудогорец с 4:1 у дома.

"Като борба и агресия играхме добре. Иначе допускахме доста грешки. В такива мачове е нормално да има повече грешки. Хубавото е, че с борба и агресия успяхме да вкараме гол, който се оказа достатъчен за да играем финал", каза треньорът на Черно море Тодор Каменов.

Финалът с Литекс е на 15 април най-вероятно на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Припомняме, че победителят в надпреварата ще получи право да играе в Лига Европа за юноши старша възраст.

Съставът на Черно море: Валери Вълев, Александър Михайлов, Георги Гушлев, Стоян Петров, Стефан Иванов, Тони Атанасов, Красимир Крумов, Емил Илиев, Николай Минков, Милен Николов, Даниел Димитров



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов