Избрани Новини

Лора Караджова проговори за наркотиците

„Най-добре е да опиташ от всичко, пушила съм марихуана в училище”

Лора и Данчо Караджови дадоха голямо телевизионно интервю за предаването на Сашо Диков по НОВА, което беше излъчено днес.

Интересната тема за наркотиците повдигна водещият като попита таткото на Лора как е реагирал когато е разбрал, че дъщеря му взима наркотици.

Фронтменът на „Сигнал” отговори, че не знае дъщеря му да има отношение към наркотиците.

Самата Лора не отрече, че е взимала психотропни вещества, като обясни, че от улицата се е научила, че човек трябва да опита от всичко и сам да реши какво му харесва.

Тя каза още, че никой не я предупредил какво представляват наркотиците и какво влияние имат върху хората.

Преди време бившият й приятел Део заяви, че тя прекалява с наркотиците и изтъкна това като основна причина за раздялата им.

Певицата заговори и за приятеля си Валентин, по прякор Вальо Мангала, като избягваше да споменава името му. За първи път тя се появи публично с него наскоро на церемонията на Хип Хоп наградитеминалия месец.

С пет години по-младия варненец се запознали случайно покрай взаимната си страст към екстремните спортове. Любовта им пламнала внезапно, събрали се защото имало голямо привличане помежду им, разказа още рапърката.

Детето от връзката им било желано и планирано, дядо Данчо си призна, че много обича внучето си и разказа, че да разбере за бременността на дъщеря си било най-голямото щастие в живота му.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)