Избрани Новини

Сашо Диков пуска сигнал срещу Волен Сидеров

Животът

24-03-2014, 08:46

Снимка:

Нова ТВ

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

С това Диков отвръща на удара, който получи преди дни от оглавяваната от Сидеров Комисия за установяване и борба с корупцията и конфликт на интереси.
Сашо Диков ще подаде сигнал срещу Волен Сидеров за вояжите му в Париж и големи суми, които според него са давани за проститутки. Това обяви самият той в предаването си по нова ТВ, пише "Стандарт".

С това Диков отвръща на удара, който получи преди дни от оглавяваната от Сидеров Комисия за установяване и борба с корупцията и конфликт на интереси. Лидерът на "Атака" наклеветил журналиста пред главния прокурор, че взима пари, за да прави определени интервюта.

В материалите, които са предадени на Сотир Цацаров, имало и обвинения за нерегламентирани дейности на хора от екипа на Сашо Диков.
"Първото, което ще направя, е да изискам сигнала, за да се запозная с него. А след това ще напиша сигнал срещу Волен Сидеров за неговите парижки вояжи, ще искам проверка плащал ли е по 700 долара за елитни проститутки.

Какви са тези самоковски джипове, които разкарват гаджето на Сидеров Деница Гаджева и русата фурия на "Атака" Миглена Александрова", изригна в ефир Сашо Диков.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов